Peste 50 de „bombardieri” sancționați de polițiști pentru drifturi în parcarea de la Cornișa

0 139

Peste 50 de sancțiuni aplicate de polițiștii pentru încălcarea normelor rutiere în incinta unei zonde de agrement

În luna ianuarie 2023, ca urmare a controalelor efectuate și a sesizărilor primite din partea reprezentanților parcului de agrement Cornișa Aqua Park, polițiștii Biroului Rutier au aplicat 53 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 30.000 de lei.

 

Sancțiunile au fost aplicate ca urmare a nerespectării interdicției de a circula pe arterele din incinta parcului, pe timp de noapte, și pentru efectuarea de derapaje controlate în parcările din zona respectivă. Astfel, în 15 dintre cazuri, polițiștii au reținut permisul conducătorilor auto pentru o perioadă de 30 de zile și au aplicat câte 660 de lei amendă contravențională.

 

Totodată, au fost reținute 5 certificate de înmatriculare pentru defecte sau modificări neomologate ale autovehiculelor identificate în zonă.

 

Atragem atenția asupra faptului că arterele rutiere din incinta parcului reprezintă drum public, iar legislația rutieră se aplică în mod corespunzător. Recomandăm conducătorilor auto care se deplasează în zonă, să respecte semnificația indicatoarelor rutiere, întrucât zona este monitorizată video, iar identificarea și sancționarea acestora va fi posibilă și după părăsirea parc

ului.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata