Peste 160 de sancțiuni aplicate de polițiști în ultimele 24 de ore

0 123

În ultimele 24  de ore, polițiștii botoșăneni au intervenit la 44 de evenimente, majoritatea sesizate prin apel la 112.

 

În cadrul activităților desfășurate de către aceștia au fost aplicate peste 160 de  sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 40.000 de lei, cele mai multe dintre acestea fiind aplicate pentru abateri la regimul rutier. 

 

Totodată, în urma intervenților la evenimentele sesizate au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale în valoare de 8.000 de lei, pentru apelare abuzivă sau nejustificată a numărului de urgență 112.

 

În aceeași perioadă  au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 7 permise de conducere, dintre care 3 pentru depășirea limitei legale de viteză.

 

Bărbat sancționat pentru transport public neautorizat

La data de 16 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul național D.N. 29 D, din comuna Stăuceni, un autoturism, condus de un bărbat de 54 de ani, din comuna Albești.

 

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta transporta patru persoane,  în regim taxi, fără a fi autorizat în acest sens. 

 

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, totodată fiind dispusă suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculului. 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata