Pesedistii din CL Botosani criticati de Cristian Achitei: „Iresponsabilitate? Lipsă totală de viziune?”

0 404

Deputatul PNL Cristian Achiţei critică votul aleşilor locali social democraţi din Consiliul Local ce au respins asocierea municipiului Botoşani din proiectul „Moldova de dezvoltă”.

 

Iresponsabilitate? Lipsă totală de viziune? Dezinteres pentru soarta municipiului Botoșani?

Nu știu cum să interpretez votul pesediștilor din consiliul local împotriva înscrierii municipiului Botoșani în Asociația ”Moldova se dezvoltă”.
Prin votul lor pesediștii refuză Botoșaniului șansa de a atrage fonduri europene printr-un nou mecanism. Ceea ce li s-a părut o oportunitate bună administrațiilor din Suceava, Iași sau Piatra Neamț, tovarășilor roșii din CL Botoșani nu le place.
Nici măcar faptul că există precedentul Alianței Vestului, încheiată între orașe aflate în plină dezvoltare din Ardeal, Cluj Napoca, Timișoara, Arad și Oradea, nu i-a impresionat.
Politica de forță purtată de PSD-ul majoritar în Consiliul Municipal Botoșani, pe principiul ”pentru că putem!”, este încă o dată păgubos pentru botoșăneni.
De ce să blochezi o astfel de oportunitate de dezvoltare pentru oraș? Doar pentru că ”Flutur trebuie blocat, ca nu cumva să bifeze prea multe realizări în actualul mandat”?
E un joc politicianist mizerabil, în urma căruia suferă de ani de zile toți botoșănenii. Interesele comunității sunt sacrificate pentru scopurile mărunte, electorale, ale pesediștilor.
Cred, însă, că botoșănenii nu mai înghit asemenea jocuri, cu efecte dezastruoase pentru dezvoltare. Gargara propagandistică nu mai poate acoperi gesturile iresponsabile ale tovarășilor pesediști. Oamenii îi vor penaliza, simplu și eficient, la vot. De ce? E rândul lor să spună: ”Pentru că putem!”.

Sursa: contul de Facebook al deputatului Cristian Achitei

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata