1 martie andrei

Pericol pe șosele : Șoferi la un pas de coma alcoolica depistati în trafic

0 590

Ieri poliţiştii botoşăneni aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au oprit pentru control pe strada Pacea un autoturism condus de un bărbat de 68 de ani.

S-a procedat la testarea alcoolscopică a conducătorului auto, rezultând valoarea de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La aceeaşi dată, poliţiştii Serviciului Rutier au depistat pe drumul judeţean DJ 207 N de pe raza satului Cristeşti un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani din municipiul Botoşani.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Azi poliţiştii Secţiei Rurale nr. 1 aflaţi în serviciul de patrulare au oprit pentru control pe drumul judeţean DJ 208 C, de pe raza comunei Vorona, un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea sa alcoolscopică, rezultând valoarea de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata