Perchezitii la persoane banuite de furt

0 562

Ieri, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat 11 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Botoşani şi una în judeţul Satu Mare, la persoane bănuite de comiterea de infracţiuni de furt.

În urma activităţilor desfăşurate poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani faţă de 6 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 49 de ani, urmând ca astăzi aceştia să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

De asemenea, au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri şi sume de bani, susceptibile a proveni din comiterea de furturi din locuinţe de pe raza municipiului Botoşani (aparatură electronică, laptopuri, telefoane mobile, scule electrice şi înscrisuri).

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat şi tăinuire, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, o parte din prejudiciu fiind recuperat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata