Percheziții domiciliare după un scandal în față la Mall

0 199

Având în vedere cercetările care se efectuează într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, comisă la data de 26 februarie 2021, în fața complexului comercial Uvertura Mall din municipiu Botoșani, când doi bărbați, ambii de 36 de ani ar fi fost loviți de mai mulți bărbați cu vârstele cuprinse între 26 și 42 de ani din municipiul Botoșani, la data de 18 martie 2021, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare 10 mandate de percheziție domiciliară la persoanle bănuite de comiterea faptelor.

În urma activităților desfășurate, la locațiile vizate au fost identificate și ridicate bunuri care prezintă interes în cauză, necesare probării activității infracționale.

În cauză se continuă cercetările pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe, în vederea administrării și completării în totalitate a probatoriului, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție procedurală.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și a jandarmilor din cadrul IJJ Botoșani.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata