Penitenciarul Oradea este condus de un botosanean

0 878

De la 1 iunie, Penitenciarul de Maximă Siguranță Oradea are şef boşănenean.  Penitenciarul Oradea informeaza că,  în conformitate cu Ordinul Ministrului Justitiei nr. 1714/C începând cu data de 01 iunie 2018, domnul comisar șef de penitenciare Marius Paul HLIBAN se împuternicește pe funcția de director pentru o perioadă de 6 luni, dar nu mai mult de ocuparea funcției prin concurs.

Menționăm că domnul comisar șef de penitenciare Marius Paul HLIBAN a asigurat interimatul în perioada 01 mai 2017-01 mai 2018. Obiectivele propuse în perioada următoare sunt: continuarea demersurilor pentru îmbunătăţirea condiţiilor de detenţie şi de muncă pentru a fi în concordanţă cu noile cerinţe impuse de CEDO României, precum și  demersurile educaţionale, psihosociale, de instruire şcolară şi formare profesională care să faciliteze incluziunea socio-profesională a persoanelor condamnate la o pedeapsă privativă de libertate, se arata in comunicatul Penitenciarului.

Marius Paul Hliban s-a născut pe 28 iunie 1973 la Botoşani, a condus timp de şapte ani Penitenciarul Botoşani, până în 2010. In perioada 01 mai 2017-01 mai 2018, Marius Paul HLIBAN a asigurat interimatul la Penitenciarul Oradea, dupa pensionarea fostului director Ioan Ilea.

sursa : infooradea.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata