Pedofilul care a abuzat sexual doi copii în lift a fost prins. Bărbatul și-a recunoscut faptele. Informații șocante: Este agent la Poliția Rutieră

0 1.021

UPDATE

Noi informaţii ies la iveală despre poliţistul suspectat că a agresat doi copii, în Capitală. Potrivit unor surse, bărbatul de 45 de ani nu ar fi la primul incident de acest fel. El ar fi recunoscut în faţa anchetatorilor comiterea unei alte agresiuni sexuale asupra unor minori, în 2015.

Eugen Stan ar fi avut un dosar penal pentru hărţuire sexuală. El ar fi agresat în 2012 o femeie. Dosarul a ajuns la Parchet, însă a fost clasat în scurt timă de procurori, potrivit România TV. De atunci, au mărturisit surse din poliţie, colegii de la Rutieră l-ar fi poreclit  „Violatorul”.

În ultima perioadă, polițistul pedofil a fost șoferul a doi șefi de serviciu, pe numele lor Dinu și Vornicu, susţin surse România TV. Înainte, el a fost agent al Brigăzii Rutiere pe autospecială.

Liderul Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu, a declarant luni că și anul trecut agentul a agresat sexual o fată. Mai mult, Surugiu susţine că şefii agentului ar trebui să-şi prezinte demisiile.

„Anul trecut, nu acum doi ani…Vorbim de două…Deci, din păcate, statutul polițistului trebuie schimbat. Bateriile sunt vechi, nu mai corespund realitatii. Foarte mulți din șefii lui ar trebui să-și dea demisia. Vorbim de o boală, iar ea trebuie tratată, ceea ce la Ministerul de Interne nu există. Psihologul trebuie să fie liber, să nu fie presat de vreun polițist.”, a spus acesta în fața jurnaliștilor prezenți la sediul Poliției Capitalei.

Eugen Stan, în vârstă de 45 de ani, este agent în cadrul Brigăzii Rutiere din 2010, anterior fiind agent la Jandarmerie. Bărbatul ar locui alături de concubina sa, într-un apartament din judeţul Ilfov, în Măgurele. Poliţistul este divorţat şi are doi copii.

Update: Pedofilul este divorțat, are doi copii, este de peste 10 ani în poliția română și le-a declarat polițiștilor că „de ani de zile iubesc copiii”.

Update: Pedofilul este un agent la Poliția Rutieră. Bărbatul ar fi fost recunoscut de colegi, spun surse Antena 3.

Chiar colegii lui au furnizat informații, ei au spus că bărbatul este unul de-al lor. Polițiștii s-au dus de dimineața la Brigada Poliției Rutiere București, bărbatul are 46 de ani și este în acest prezent la audieri la Serviciul Omoruri.

Aproape trei sute de poliţişti au fost mobilizaţi, în ultimele trei zile, pentru căutarea bărbatului care a agresat sexual doi copii în liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei şi au fost date publicităţii imagini cu acesta, suprinse de camarele video din bloc. De asemenea, poliţiştii au găsit şi alte camere de supraveghere care l-au surprins pe bărbat.

Agresiunea a avut loc vineri, când doi copii în vîrstă de cinci şi nou ani au fost agresaţi sexual în liftul unui bloc din Drumul Taberei. Când au scăpat, copiii au povestit părinţilor ce au păţit, iar aceştia au depus o plângere la Secţia 22 din Capitală.

Update: Bărbatul suspectat de pedofilie a recunoscut că el este în imagini. Individul și-a recunoscut faptele. Bărbatul a fost prins în urmă cu un sfert de oră. „La acest moment, la sediul Poliţiei Capitalei se află un potenţial suspect în cazul de agresiune sexuală din 5 ianuarie 2018 – un bărbat de 45 de ani. Faţă de acesta se desfăşoară activităţi procedurale prevăzute de Codul de procedură penală”, a informat Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

Anchetatorii trebuie să verifice dacă sunt și alte victime.

Știre inițială: Un bărbat a fost reținut și se crede că este suspectul de pedofilie care ar fi abuzat sexual doi copii în lift.

Individul are toate semnalementele celui de pe camerele de supraveghere și a fost dus acum la audieri la Serviciul Omoruri. Șeful Poliției Capitalei și mai mulți procurori urcau la Serviciu Omoruri au fost văzuți urcând la Serviciul Omoruri.

Deocamdată nu se știe sigur dacă este bărbatul din imagini, însă anchetatorii urmează să stabilească asta.

Oamenii s-au mobilizat masiv online în căutarea bărbatului. Peste 60 de apeluri au fost la 112, cetățeni care încercau să ofere cât mai multe informații.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata