Pedofil reținut de polițiști după ce a agresat două fetițe

0 181

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 41 de ani din comuna George Enescu, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de agresiune sexuala si lovire sau alte violențe.

 

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că la data de 11 septembrie a.c., acesta, in timp ce se afla pe strada 1 Decembrie din municipiul Dorohoi, ar fi abordat o minoră de 4 ani față de care ar fi exercitat acte de natură sexuală, atingând-o în zona intimă.

 

O altă minoră, de 6 ani, care era în apropiere a recționat la comportamentul bărbatului, moment in care acesta ar fi prins-o de braț, exercitând presiune, însă fără a-i provoca leziuni.

 

Ulterior, bărbatul a renunțat la acțiunile sale, părăsind zona respectivă.

 

La scurt timp de la acest eveniment, prin acea zona patrula un echipaj mixt, format din jandarm și polițist, care au fost abordați de minorele respective, povestindu-le cele întâmplate.

 

Polițiștii au procedat la efectuarea de verificări, fiind identificat bărbatul bănuit de comiterea faptelor si condus la sediul poliției pentru audieri.

 

Acesta a fost introdus in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat in fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata