Patru tineri ce au bătut cu sălbăticie doi polițiști pe Pietonalul Unirii au fost reținuți. Unul a încercat să părăsească țara

0 286

Patru bărbați reținuți pentru lovire sau alte violențe. Unul a fost prins pe aeroportul din Suceava, în timp ce încerca să se sustragă.

 

Astazi, 31 ianuarie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele a patru bărbați cu vârstele cuprinse între 34 și 46 de ani.

 

Aceștia sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

Din cercetări, a reieșit faptul că în noaptea de 30 spre 31 ianuarie a.c., în timp ce se aflau pe strada Cuza Vodă, din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict spontan ar fi lovit cu pumnii și picioarele două persoane de 26 și 39 de ani, provocându-le leziuni fizice care au necesitat îngrijiri medicale.

 

Cele patru persoane bănuite de comiterea faptelor, prin comportamentul lor au tulburat ordinea și liniștea publică și au provocat indignarea cetățenilor.

 

În urma activităților specifice desfășurate de polițiștii de investigații criminale, trei dintre bărbați au fost depistați în municipiul Botoșani, iar unul a fost prins pe aeroportul Suceava, in timp ce incerca să părăsească țara.

 

Bărbații au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Botoșani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata