Patronul de la Ferma Dacilor acuză două persoane care sunt în Botoșani pentru tragedia de la finalul anului trecut

0 419

Patronul de la Ferma Dacilor acuză două persoane care sunt în Botoșani pentru tragedia de la finalul anului trecut.

 

Continuă audierile la Ferma Dacilor. Potrivit observatornews.ro, apropiaţii lui Cornel Dinicu sunt chemaţi, rând pe rând, în faţa procurorului. Între timp, patronul pensiunii cere, din spatele gratiilor, testarea cu detectorul de minciuni a celor doi foşti angajaţi pe care îi suspectează că ar fi pus focul.

Cristina Filip, reporter Observator: „Alexandra Gospodaru, actuala iubită lui Cornel Dinicu a stat mai bine două ore în faţa anchetatorilor. Le-a spus că nu vrea să se constituie parte civilă pentru că asta ar însemna să se întoarcă împotriva partenerului ei. Au împreună 3 copii, unul dintre ei, Victor, a murit în incendiul de la fermă. Între timp, Cornel Dinicu insistă cu ipoteza conform căreia focul a fost pus intenționat. Îi suspectează pe doi foşti angajaţi şi cere testarea poligraf pentru ei. Rezultatul nu poate fi folosit ca probă în dosar însă judecătorul şi procurorul îl pot lua în consiredare. Cei doi se află în Botoşani, însă ar putea fi aduşi zilele următoare în Ploieşti pentru audieri. Tot zilele viitoare, Cornel Dinicu ar urma să fie dus la Ferma Dacilor pentru alte cercetări, iar cei doi asociaţi vor fi duşi pentru noi declaraţii la Parchet. Între timp, Tribunalul Prahova a decis să trimită către Tribunalul Militar dosarul în care se cere redeschiderea urmăririi penale pe numele unui fost angajat şi a unui angajat ISU Prahova.

Un incendiu devastator a izbucnit în a doua zi de Crăciun la Ferma Dacilor, o pensiune care funcționa fără autorizație de securitate la incendiu şi la care au fost găsite, în urma controalelor, o serie de nereguli.

Ultimul control a fost efectuat în 2019 și atunci s-au găsit foarte multe probleme.Bilanțul este cutremurător: opt morţi, printre care patru copii, şi mulţi răniţi.

Un număr de 26 de persoane se aflau de Crăciun în pensiunea Ferma Dacilor.

Erau cazate în pensiune în momentul în care a izbucnit acest incendiu, care a cuprins în totalitate întregul complex turistic.

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata