Parlamentari, primari si directori botosaneni la mitingul PSD de la Iași. Senatorul Doina Federovici : „Alături de botoșăneni și pentru Botoșani în Europa!”

0 1.085

Social democrații botoșăneni au participat azi la mitingul PSD de la Iași. Parlamentari, directori, primari și viceprimari au fost printre participanți de la acțiune.

” Alături de botoșăneni și pentru Botoșani în Europa!
 PSD Botoșani a arătat astăzi că este o echipă unită care își dorește să continue lucrurile bune pe care le-a început în 2016 pentru botoșăneni: venituri mai mari pentru salariați și pensionari, taxe mai mici, alocații pentru copii majorate, investiții în sănătate și educație, suport pentru fermierii noștrii!

Mulțumesc celor aproximativ 6000 de colegi din PSD Botoșani dar și colegilor din toată Moldova care au fost astăzi de Ziua Europei la Iași pentru a arăta tuturor românilor că suntem lângă ei și ne dorim să mergem mai departe cu toate angajamentele asumate!

 Important este să fim uniți la Botoșani și în fiecare județ, să fim uniți noi toți moldovenii și toți românii și așa vom fi mai respectați în Uniunea Europeană și peste tot în lume!

Alături de botoșăneni și pentru Botoșani în Europa!”, este mesajul senatorului Doina Federovici, președintele PSD Botoșani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata