Parlamentar : In bugetul din 2018 nu sunt alocati bani pentru drumul Botosani – Tg. Frumos si Teatrul Eminescu

0 980

Veşti rele date azi de senatorul liberal Costel Şoptică : în bugetul de anul viitor nu sunt alocaţi bani pentru reabilitarea și modernizarea drumului național Botoșani-Târgu Fumos și de consolidarea și continuarea lucrărilor de reabilitare la Teatrul Mihai Eminescu.
„Bugetul pentru anul 2018 stă mult mai grav, din punctul meu de vedere, cel puțin pentru cei din Botoșani deoarece în acest moment drumul Botoșani-Târgu Frumos nu este inclus în buget, nici Teatrul nu este inclus, deși și vicepremierul Stănescu a promis că va fi introdus, și nu în ultimul rând mult trâmbițatul START UP National nu are bugetat nici măcar un leu pentru anul viitor. Până luni la ora 9.00 avem posibilitatea să depunem amendamente și noi de la PNL am redactat două amendamente”, a declarat Costel Șoptică.

140 de milioane de lei este suma solicitată pentru drumul Botoșani-Târgu Frumos şi 23 de milioane pentru Teatru Mihai Eminescu. Pentru acesta din urmă 8 milioane lei sunt pentru lucrări de consolidare care nu au fost cuprinse în documentația inițială și 15 milioane de lei rest de executat din contractul de lucrări inițial.

„Noi ne-am propus să ne axăm pe două amendamente având și suportul întregului grup liberal şi facem apel și la ceilalți parlamentari de Botoșani, de la PSD, să susțină aceste amendamente pentru a putea obține fondurile necesare”, a precizat Costel Şoptică.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata