Parlamentar din Botoșani în topul celor ce nu vorbesc în Parlament

0 235

Un număr uriaș de parlamentari au luat cuvântul în Parlament doar de câteva ori, în ciuda faptului că ocupă funcții de zeci de ani. Chiar și așa, salariile aleșilor silențioși au crescut în timp.

Potrivit antena 3, în actualul Parlament avem un număr uriaș de parlamentari care au deja zeci de ani de când au fost aleși pentru prima dată. Și, coincidență sau nu, mulți dintre ei sunt și printre cei mai tăcuți aleși, cu doar câteva luări de cuvânt în plenul Senatului sau al Camerei Deputaților.

Campion este Sereș Deneș, de la UDMR, care este deja la al optulea mandat, deci peste 2 ani are 32 de ani de activitate în Parlament, iar în actuala legislatură a vorbit de doar 7 ori.

Ioan Stan, de la PSD, este la al șaselea mandat, însă este ceva mai activ, cu 23 de intervenții de la tribuna Parlamentului în ultimii 2 ani.

Următorii parlamentari sunt Cristian Răsmeriță și Gabriela CrețuRăsmeriță, deși este la al șaselea mandat în Parlament, are doar 10 intervenții de la tribuna Parlamentului în ultimii 2 ani, spre deosebire de colega lui de partid, care este și printre cei mai vechi aleși, dar și printre cei mai activi, cu foarte multe luări de cuvânt de la tribuna Parlamentului.

De la PNL, campioană este botoșăneanca Raluca Turcan. Este cea mai veche parlamentară. Aproape 20 de ani are în Parlamentul României este la al cincilea mandat, însă nu este prea vorbăreață, cu doar 10 intervenții de la tribună în ultimii 2 ani în actualul legislativ.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata