Organizatorii celui mai mare protest pentru infrastructura judetului: „Oameni buni, nu mai fiți eroi pe Facebook, oameni buni, este timpul să ieșiți în stradă”;”Promisiunile făcute de domnul vicepreședinte Birta au fost în zadar”

1 1.067

Daniel Câșlariu si Cristian Andrioaie, organizatorii celui mai mare protest pentru infrastructura judetului Botosani au fost de parere ca vineri vor participa la actiune peste 2.000 de oameni.
Andrioaie, consilier local in comuna Hlipiceni a declarat ca nu va mai crede promisiunile politicienilor. „Grupul civic Botoșani împreună cu Asociația împreună pentru A8 am programat mitingul pentru data de 5 iulie la Botoșani. Promisiunile făcute de domnul vicepreședinte Birta au fost în zadar din câte ați văzut”, a declarat Cristian Andrioaie. In schimb desi Daniel Câșlariu a declarat ca nu are aspiratii politice va dori sa infiinteze un ONG pentru a milita pentru judetul Botosani, fiind spriinit de organizații non-guvernamentale din întreaga țară.
„Noi am hotărât că este cazul să ne ținem de promisiunile făcute anterior, dacă ei nu se vor apuca de drumul strategic și infrastructură. De data aceasta am schimbat un pic ambientul, fiind un om civic m-am hotărât să cer ajutorul tuturor grupurilor din România și străinătate, am făcut apel la bunătatea oamenilor și toți cei care vor să susțină Moldova. De prea mulți ani am fost mințiți: văm vom face, vă vom drege. Și nu s-au ținut de cuvânt. Noi oamenii putem să-i dăm jos de acolo pentru că puterea stă în mâinile noastre, oameni buni. Doar dacă noi ne unim și ieșim în stradă, o să câștigăm, o să facem un pas înainte. Pentru că dacă stăm pe Facebook și înjurăm și facem toate sloganele urâte. Oameni buni, nu mai fiți eroi pe Facebook, oameni buni, este timpul să ieșiți în stradă, să le demonstrăm tuturor că noi cei din Moldova, cei din Botoșani, nu mai suntem bătaia de joc a nimănui”, a precizat Daniel Câșlariu.

VIDEO 

Cei care vor participa la protestul de vineri se vor aduna la Poligonul ACR din municipiul Botoșani. De acolo, la ora 09.30 vor porni în marș pe traseul: ACR – str. Pacea – str. Sucevei – Calea Națională – str. Cuza Vodă – Piața Revoluției.

1 Comentariu
  1. un cetatean Spune

    Eu unu ii felicit pe organizatori pentru acest mars si miting ,cred ca la acest miting ar trebui sa fie toti posesori de autoturisme firme de transport dar mai putin sau chiar de loc asa zisi politicieni din opozitie care n-au facut nimic pe cand s-au aflat la guvernare si la conducerea judetului .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata