Orchestra „Lăutarii”, Margareta Clipa și Ion Paladi vă invită la Ziua comunei Corlăteni

0 855

Orchestra „Lăutarii” acompaniată de maestrul Nicolae Botgros și artiști din stânga și dreapta Prutului sunt invitații din acest an de la Ziua comunei Corlăteni.

Organizat de Primăria Corlăteni evenimentul are loc pe 18 august în cadrul manifestărilor dedicate zilelor comunei Corlăteni. Orchestra Lăutari dirijată de maestrul Nicolae Botgros, Ion Paladi, Margareta Clipa, Cristian Pomohaci, Adriana Ochișanu, sunt doar câțiva dintre artiștii ce vor oferi  un adevărat regal folcloric. 

 

. “În cadrul ediţiei a IV-a Zilelor Comunei Corlăteni pe 18 august are loc un spectacol  de marcă.  Invităm pe fiicele şi fii comunei pe oriunde s-ar afla în lume, pentru a fi câteva momente împreună, la marea sărbătoare a comunei natale. Ne dorim ca această tradiție a comunei să ne aducă mai aproape unii de alții, în această zi de sărbătoare și nu numai! Vă așteptăm cu drag la sărbătoarea Corlăteniului! „ , a spus Costel Gavril, primarul comunei Corlăteni. În cadrul manifestărilor dedicate Zilei Comunei Corlăteni are loc și un concurs de șah pentru juniori și seniori.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata