Om de afaceri din Botosani : „In Romania asta nu vreau sa mai trăiesc. Nu vreau, m-am saturat”

0 1.577

Critici dure aduse guvernării social democrate aduse azi de secretarul general adjunct al filialei judeţene a PNL Botoşani, Agnes Holcă.

„Până în 1989, mulți dintre noi cei care eram elevi, învățam despre societatea capitalistă așa: capitalismul se caracterizează printr-un loc foarte clar și anume că etse împărțit în două clase distincte: explotați și exploatatori. Iar exploatatorii nu fac altceva decât exploatează. Exploatarea omului este dogma care funcționa în capitalism. După 28 de ani de atunci, PSD prin diverse voci minunate, respectiv ministrul muncii și altele spune: Noi Guvernul PSD am făcut tot ce se poate pentru popor, am luat cele mai bune măsuri fiscale, juridice, pentru ca omul să trăiască bine. Este problema angajatorului dacă cumva salariul angajatului va scădea. Nu mai spunem exploatator, spunem angajator. Se întâmplă că toate aceste măsuri au dus, teoretic la o creștere de 2 lei la venitul angajatului”, a spus Agnes Holcă, secretar general adjunct al filialei judeţene a PNL Botoşani.
Aceasta , care este şi managerul general Rolana Tex, a amintit şi de nivelul ROBOR care septembrie 2016 era 0,68 iar azi este 2 lei. „Percepția mea este așa. Tot ceea ce face PSD-ul nu este nici pentru cetățean, nu este nici pentru ca România să meargă pe un drum corect, este doar ca să inducă în subliminalul fiecăruia dintre noi o stare conflictuală, ceea ce se rezumă la dezbină și condu iar eu, în România asta nu vreau să mai trăiesc. Nu vreau, m-am săturat. Eu am trăit până în 1989, trăiesc și acum. Nu vreau să mai trăiesc ca în 89, nu vreau să trăiască așa copilul și nepoții mei, nu vreau. Haideți să facem ceva”, a completat Agnes Holcă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata