Om de afaceri botoșănean numit vicepresedinte al Patronatului Roman National: „Ma onoreaza, dar ma si obliga in egala masura”

0 492

Omul de afaceri Cătălin Silegeanu, patronul societății Hidroplasto Botoșani a fost numit într-o funcție deosebit de importanta într-o structura menita sa ajute mediul de afaceri. Redam mesajul postat pe Facebook:

 

Mi-am dorit foarte mult sa pot sa ajut oamenii cu adevărat si ca pot sa actionez asa cum o cer vremurile…cu rapiditate si hotărâre. Numirea mea ca Vicepresedinte al Patronatului Roman National, ma onoreaza, dar ma si obliga in egala masura sa fiu mai aproape de oamenii de afaceri din Botosani.

📌 Patronatul National Roman este prima organizatie patronala cu reprezentativitate nationala din Romania, infiintata imediat dupa revolutie in anul 1990, ca organizatie a oamenilor de afaceri, cu peste 35 000 de firme din diferite domenii de activitate din intreaga tara.

📌 Suntem initiatorii Legii dialogului social,Legii preventiei, Registrului unic de control si a multor alte initiative, care au sprijinit mediul de afaceri in ultimii 20 ani.

📌 La Botosani Patronatul National Roman are reprezentare in Comisiile de dialog (C D S) ale Prefecturii, si Primariei, in Consiliul de administrate al Casa de Asigurări de Sănătate, in Consiliul Consultativ al Inspectoratul Teritorial de Munca, in Consiliul Consultativ al Agenţiei Judeţenă pentru Ocuparea Forţei de Muncă si in Comisia de autorizare a judetului Botosani..

📌 In calitate de Vicepresedinte al acestei organizatii, este de datoria mea ca impreuna cu dumneavoastra sa identificam problemele care va impedica sa va desfasurati activitatea normala in conditiile Starii de urgenta si sa veniti cu propuneri de imbunatatire, pe care va rog sa ni le comunicati, pentru a le aduce organizat si legal la cunostinta institutiior responsabile. Considerati ca organizatia PNR, va sta la dispozitie si va reprezinta legal si gratuit la nivel local(Prefectura, Consiliul Judetean, Primarie, Institutiile deconcentrate), la nivel central(Presedintie, Parlament, Guvern si Ministere), alte institutii ale statului si private.
Cu respect si admiratie profesionala,
Catalin Silegeanu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata