OFICIAL : VINERI SCOLILE SUNT INCHISE

0 1.085

Ministerul Sănătății a anunțat suspendarea cursurilor în școli din cauza gripei pe data de 25 ianuarie.  Ministerul Educației și Ministerul Sănătății au emis un ordin comun prin care se suspenda orele, Astfel, toţi elevii vor fi liberi de joi până luni. „Ministerul Sănătății împreuna cu Ministerul  Educației vor emite un ordin comun prin care se suspenda cursurile in data de 25 ianuarie pe motiv de epidemie de gripa. Fiecare școala va stabili cum recuperează orele” .

Oficialii Inspectoratului Şcolar Judeţean au confirmat că elevii vineri vor sta acasă dar nu şi că motivul ar fi gripa.  Nu se fac ore.  Este Ordin de ministru, emis astazi. Nu e precizat ca se suspenda cursurile din cauza gripei, doar se suspenda si se vor recupera pana la sfarsitul semestrului sau al anului scolar” a declarat inspectorul școlar Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Judeţean.

Măsura vine după ce ieri, conducerea Ministerului Educaţiei a transmis în teritoriu că în fiecare unitate de învăţământ trebuie să se facă triajul epidemiologic al preşcolarilor şi elevilor, înainte de începerea orelor de curs.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata