OFICIAL Politistii de la Serviciul Rutier sunt anchetati pentru fapte de coruptie

0 1.854

Perchezițiile procurorilor DNA la Serviciul Poliției Rutiere vizează fapte de corupție și asimilate celor de corupție în perioada iunie – noiembrie 2020.

Redăm comunicatul de presă remis de DNA:

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, în perioada iunie – noiembrie 2020.
În cursul zilei de 02 iunie 2021, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 20 locații situate pe raza județului Botoșani, dintre care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale Anticorupție și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata