O singură firmă înscrisă pentru racordarea Spitalului de îngrijiri paliative la reţelele de utilităţi

0 304

O singură ofertă a fost depusă pentru racordarea Spitalului de boli cronice şi de îngrijiri paliative la reţelele de utilităţi.

Această firmă este Instal Con. „Suntem în etapa de evaluare a raportului tehnic de către colegii de la Investiţii. În funcţie de rezultatul acestei evaluări, documentaţia ajunge înapoi la colegii de la Achiziţii, care emit raportul final şi semnăm contractul. Acest lucru se va întâmpla în maxim două săptămâni”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

Lucrările la această nouă unitate medicală trebuiau finalizate la finalul anului 2019. Valoarea totală a acestui proiect este de 15,6 milioane de lei, din fondurile Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin CNI. Prima solicitare pentru construcţia Spitalului municipal de boli cronice şi îngrijiri paleative din Botoşani a fost făcută de deputatul PSD Tamara Ciofu în 2014. Noul spital va purta numele academicianului Leon Dănăilă şi va avea subsol, parter și trei etaje, 140 de paturi, spațiu pentru investigații RMN. Lucrările sau fost efectuate de Victor Construct şi au demarat pe 20 noiembrie 2018.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata