O noua saptamana plina de filme numai unul si unul la Cine Globe

0 458

Se anunta o noua saptamana plina de filme numai unul si unul la Cine Globe! Dintre toate, se face remarcat blockbuster-ul “Avengers: Infinity war”, cel mai asteptat film al acestei primaveri care abia isi asteapta fanii seriei Marvel la cinema! De asemenea, documentarul romanesc ”Romania neimblanzita” ajunge si el la Botosani si poate fi vizionat la un pret special!

Avengers: Infinity war

L-am întrezărit la finalul lui The Avengers, furios că Chitauri nu au reușit să înfrângă Pământul și, mai ales, să obțină Tesseractul: este Thanos, distrugătorul de lumi și cel mai înfiorător inamic al Răzbunătorilor. Posesor acum al celor șase giuvaeruri care îl transformă într-o creatură omnipotentă și omniscientă, Thanos se întoarce pe Terra pentru a-i nimici o dată pentru totdeauna pe Iron Man, Hulk, Thor și aliații lor.

 

Romania neimblanzita

În inima Europei există o viață naturală fabuloasă: o explozie a sălbăticiei, care reprezintă căminul a nenumărate vietăți. Munții infiniți, pădurile străvechi, apele nesfârșite, toate acestea găzduiesc creaturi de referință pentru bătrânul continent.

Sunt ținuturi ale frumuseții și sălbăticiei unde destinele sunt dictate de anotimpuri. Creaturi parcă desprinse din legendă trăiesc în libertate, aici animalele se luptă pentru suprav

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata