O nouă licitație pentru lucrările de reabilitare a Teatrului Eminescu

0 160

Municipalitatea este pe final organizarea unei noi licitații pentru lucrările de reabilitare a Teatrului Mihai Eminescu.

Am început procesul de încărcare a documentelor în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice. Am finalizat şi strategia şi toată documentaţia care este destul de stufoasă. După ce primim avizul din partea Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice, licitaţia va fi vizibilă”, a declarat primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei. Acesta nu a precizat data la care se vor deschide ofertele. Sunt mai multe lucruri care pot interveni, control de la ANAP prin care se verifică documentele înainte să fie publicate, respectiv cereri de clarificări din partea firmelor interesate care întârzie termenul de deschidere a ofertelor pentru că trebuie să răspundem acestor cereri. Perioada de evaluare a ofertelor va fi de maxim o sută de zile”, a precizat primarul municipiului.

Ca urmare a revizuirii şi actualizării proiectului tehnic de execuţie, s-a impus şi revizuirea bugetului proiectului, astfel indicatorii tehnico – economici actualizaţi pentru investiţia „Consolidarea şi restaurarea Teatrului Mihai Eminescu” sunt: valoarea totală a investiţiei – 59.511.897,43 de lei (12.209.071,36 de euro), din care construcţii plus montaj – 41.518.912,87 de lei (8.517.748,41 de euro).

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata