O firma din Timisoara isi bate joc de dorohoieni : De trei ani nu a terminat lucrarile castigate la licitatie de la Nova Apaserv

0 554

Ca urmare a derulării pe raza municipiului a Contractului de lucrări extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și canalizare în aglomerarea Dorohoi, ne exprimăm regretul că în urma licitației organizată de SC NOVA APASERV S.A. Botoșani, atât populația, cât și autoritățile locale sunt obligate să suporte modul defectuos în care executantul lucrării, respectiv SC LUDWIG PFEIFFER SRL, își îndeplinește obligațiile.

Chiar dacă lucrările trebuiau terminate în anul 2014, ne aflăm la sfârșitul anului 2017 și cetățenii din zonele pe care de acum le putem numi afectate și nu modernizate, înoată în noroaie, nu pot ieși din curți și mai nou, din ce în ce mai multe autoturisme cad în șanțurile necompactate și nesemnalizate corespunzător.

Primăria municipiului Dorohoi, deși nu este parte în contract, a încercat pe tot parcursul anului să monitorizeze și să sesizeze tuturor factorilor de decizie problemele de calitate și ritmul scăzut al lucrărilor, dar rezultatul nu s-a concretizat decât într-o atitudine sfidătoare, care, la începutul contractului ne arăta că deține utilaje de ultimă generație și o tehnologie ultra-modernă, iar pe șantier vedem doar firme subcontractante, parte dintre ele dovedind experiență îndoielnică.

În această situație, regretul nostru este cu atât mai mare cu cât am atras atenția de foarte mulți ani ca partea din proiectul județean care privea Dorohoiul va întâmpina probleme de execuție. Nu am fost niciodată ascultați, dar, din păcate, astăzi se observă că am avut dreptate.

Ne cerem scuze tuturor dorohoienilor și tuturor celor care tranzitează orașul pentru disconfortul creat de managementul deficitar al SC NOVA APASERV SA şi modul defectuos în care își îndeplinește obligațiile SC LUDWIG PFEIFFER SRL și aducem la cunoștință că prin personalul de specialitate din cadrul Primăriei Dorohoi, vom acorda asistență juridică tuturor celor care sunt afectați de gravele erori de execuție sau de neglijența în execuție de care dă dovadă această firmă.

Totodată, facem cunoscute dorohoienilor și reprezentanților societăților comerciale afectate, numerele de telefon ale persoanelor cu care puteți discuta atunci când doriți să semnalați în timp real nereguli în execuția lucrărilor.

Comunicat de presa

sursa foto dorohoinews.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata