„O fată din Botoșani” își lansează primul album de colinde

0 4.481

„O fată din Botoșani”, își lansează primul album de colinde.

Iustina Irimia vă invită la spectacolului de colinde din data de 7 decembrie 2023, care se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor.  Suzana și Daciana Vlad, Beatrice Băndoiu, Alexandru Brădățan, Grigore Gherman, Andrei Bălan sunt doar câteva nume dintre artiștii care vor urca pe scenă.

„În sfârșit, vă împărtășesc vestea mea bună.

Pe 7 decembrie de la ora 18.00, vă aștept la Casa de Cultură a Sindicatelor Botoșani să ne bucurăm împreună de farmecul colindelor!

Cum apropierea de muzică a fiecăruia începe în copilărie prin colinde, m-am gândit ca primul meu concert  să fie unul de colinde. Totodată, voi lansa și primul album de colinde  al patrulea în seria albumelor lansate până acum de „O fată din Botoșani”.

„Vine Crăciunul cel sfânt” un titlu sugestiv și de aducere aminte că în această perioadă specială e vremea să ne facem timp pentru suflet, pentru cei dragi și pentru cei mai puțin norocoși.

E copleșitor acest moment pentru fiecare artist și îmi doresc să-mi fiți alături. V-am pregătit multe surprize frumoase și cred că termenul care va descrie concertul va fi: EMOȚIE

Vor cânta Fetele din Botoșani, Suzana și Daciana Vlad, Beatrice Băndoiu, Alexandru Brădățan, Grigore Gherman, Andrei Bălan, Oana Tăbultoc, Grupul Cheia Sol Junior, Corul Militar Răzeșii, Grupul Psaltic Filotheos, Grupul Vocal Tradițional al C.J.C.P.C.T. Botoșani și Corul Schitului Vovidenia Neamț.

Evenimentul va avea și o latură caritabilă prin strângerea de fonduri pentru căsuța familiei Alexandrei Ivanov.

Slavă Domnului pentru toate!”, este invitația lansată de Iustina Irimia.

Accesul se face pe bază de bilete – 40 de lei, iar acestea se pot achiziționa de la Casa Sindicatelor Botoșani, etaj 2, camera 15, începând de luni, 20 noiembrie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata