parlamentare sus
achitei top

O familie cu două fetiţe mici a fost spulberată de trenul Iași – Trușești

0 1.389

O masina a fost spulberata de tren. Patru victime au fost transportate la spital.Un apel la numarul unic de urgente 112 anunta faptul ca un accident feroviar s-a produs la Vladeni.

psd parl jos

In urma accidentului feroviar de la Vladeni au rezultat patru victime: Doua fetite de 1 an si jumatate si 4 ani au scoase din masina si intubate; soferul era incarcerat inconstient, a fost si el intubat; sotia acestuia, inconstienta, a fost si ea intubata. Victimele vor fi transportate la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Sfanta Maria si la Spitalul Sfantul Spiridon. La fata locului au intervenit doua ambulante SAJ, doua ambulante SMURD, doua echipaje de pompieri si mai multe echipaje de politie.

„In urma unui apel la 112 care anunta un accident feroviar la Vladeni s-au mobilizat doua ambulante tip C cu medic de la Serviciul de Ambulanta Iasi, o ambulanta cu asistent, o masina SMURD cu medic si descarcerarea. De asemenea, o masina tip B care se afla pe traseu s-a oprit ca sa acorde ingrijiri medicale pana la sosirea echipajelor specializate. In masina implicata in accidentul feroviar se aflau patru victime, doi copii si doi adulti, toti politraumatizati. Trei dintre ei au avut nevoie de intubatie, fiind intr-o stare critica. Ambii copii cu traumatisme cerebrale, cu hematom parietal unul dintre ei, au fost transportati la Spitalul de Copii Sfanta Maria. Cei doi adulti au fost intubati, barbatul cu o toragie bilaterala, posibil o hemoragie interna, femeia cu hipotensiune, cu un traumatism cranian sever, intr-o stare grava, au fost transportati la Spitalul Sfantul Spiridon” au precizat reprezentantii SAJ Iasi.

„Serviciul Rutier a fost sesizat prin intermediul numarului unic de urgente 112 cu privire la faptul ca in localitatea Vladeni a avut loc un accident rutier, soldat cu victime omenesti. Din primele verificari a rezultat faptul ca o persoana de sex masculin, in timp ce conducea un autoturism inmatriculat in Spania, la iesirea din localitate, nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferata prevazuta cu indicatoare rutiere care il obligau in acest sens, fapt pentru care a fost colizionat de autotrenul InterRegio, care se deplasa pe ruta Iasi – Trusesti. Din evenimentul rutier au rezultat patru victime, din care doi majori si doi minori, care au fost transportati de urgenta la spital in Iasi pentru acordarea ingrijirilor medicale. Momentan nu va putem da detalii cu privire la starea lor de sanatate” au precizat reprezentantii IPJ Iasi.

UPDATE – „Soferul nu s-a asigurat deloc. Eu am franat dar sunt si eu om, mai mult nu am putut face. El trebuia sa se asigure, cand a vazut ca ma apropii a calcat pedala de acceleratie crezand ca va reusi sa treaca. Cand am coborat am evaluat imediat situatia, sa vad daca pot ajuta in vreun fel. Am scos una dintre fetite, care era in partea dreapta” a declarat mecanicul de locomotiva.

Masina cu numere de Spania a fost tarata aproximativ 100 metri. In aceste momente trenul se afla in continuare acolo si este asteptata o ambulanta cu medic. Cele doua persoane adulte sunt inconștient.  Trenul se deplasa dinspre Iasi catre Trusesti. Autoturismul se deplasa dinspre Botosani spre Iasi.

Sursa : bzi. ro

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata