O botosaneanca in echipa jurnalistilor ce il insotesc pe Papa Francisc in Romania

0 1.134

O botoșăneancă se află printre jurnalștii români ce însoțesc pe Papa Francisc în România. Mădălina Iacob, reporter Observator  este din Botoșani și de un an face parte din echipa știrilor Antena 1. Este cel mai tânăr reporter acreditat la Vatican. La numai 25 de ani, Mădălina s-a aflat în avionul care l-a adus pe Papa Francisc în România și a fost printre puținii jurnaliști care a avut șansa să stea de vorbă și să se fotografieze cu Sfântul Părinte.

„“Pray for me”. Asta mi-a spus Sfantul Parinte cand a aflat ca sunt cel mai tanar jurnalist din suita papala. Este cald si bun. Exact cum am citit. Am aterizat la ora 11.10. 31.05.2019”, a fost mesajul jurnalistei  pe Facebook.

M-am pregătit foarte mult pentru acest eveniment, am citit și am urmărit multe materiale și documentare. Este fără îndoială cel mai important moment din cariera mea și totodată cel mai emoționant. Clipa în care Papa Francisc mi-a strâns mâna și mi-a spus “Pray for me!” nu o voi uita niciodată. Este un om cald și bun, exact așa cum am și citit despre el. La vizita Papei Ioan Paul al II-lea în România aveam numai 5 ani și mi se pare incredibil cum azi am trăit toate aceste lucruri. Mă bucur că le-am putut aduce telespectatorilor Observator știri despre tot ce a însemnat această vizită și că am mers împreună într-o asemenea călătorie”, a declarat Mădălina Iacob, reporterul Observator.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata