Aldet

Nume nou pentru functia de prefect trimis de ALDE la Bucuresti

0 388

O nouă zi un nou nume de prefect vehiculat pentru cel ce va ocupa postul la Botoșani. ALDE ar fi trimit la București o altă variantă, ultima fiind cea a lui Alexandru Valentin Colbu, directorul adjunct al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția  Copilului.

d liberala 2

Acesta ar îndeplini condițiile pentru a ocupat funcția de prefect studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă,  absolvent cu diplomă al studiilor universitare de master în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice, a absolvit programele de formare specializată pentru ocuparea unei funcţii publice corespunzătoare categoriei înalţilor funcţionari publici, organizate de Institutul Naţional de Administraţie ori să fi a exercitat un mandat complet de parlamentar și are cel puţin 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

O eventuală decizie cu privire la numirea noului prefect poate fi luată în ședința de Guvern de azi de la ora 17.00.  Pe ordinea de zi a Guvernului se află un punct pe ordinea de zi privind eliberări/numiri de prefecţi şi/sau subprefecţi

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata