parlamentare sus
achitei top

Nova Apaserv ia noi măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19

0 228

Operatorul de apă prelungeste suspendarea comunicată începând cu data de 12.03.2020 până la ieșirea din starea de urgență decretată a activităţilor de relaţii cu publicul care implică constatări/verificări la domiciliul clienţilor, respectiv:

psd parl jos
  • Citirea semestrială a contoarelor din condominii cu precizarea că facturarea consumului se va face în baza indexurilor declarate de către clienţi telefonic sau on-line iar în lipsa acestora, facturarea se va face din oficiu.
  • Primirea cererilor de citiri în condominii la ghişeul Relatii cu Publicul, acestea putând fi transmise on- line. Eventualele recalculări se vor efectua în condiţiile transmiterii ataşat la cerere, a fotografiilor contoarelor din care să se observe în clar seria contorului, sigiliul aplicat şi indexul acestuia .
  • Programările pentru verificarea metrologică periodică a contoarelor din apartamente, pentru clarificări clienţii fiind rugaţi să se adreseze on-line .
  • De asemenea operatorul sistează pe aceeaşi perioadă audienţele şi activitatea de relaţii cu publicul din cadrul compartimentului de Recuperări Creanţe, clienţii fiind rugaţi să ne contacteze on-line, având la dispoziţie pagina de internet www.apabotosani.ro., şi adresele de e-mail nova@apabotosani.ro şi relatii@apabotosani.ro.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata