parlamentare sus
achitei top

Noua lege a pensiilor a fost dezbătută azi la Botoșani – FOTO – VIDEO –

0 1.481

Noile prevederi ale legii pensiilor au fost discutate azi la Botoşani  în prezenta Secretarului de stat în Ministerul Muncii și Justiției Sociale Marius Rândunica. Acesta a venit la invitația social democraților botoșăneni.

psd parl jos

VIDEO MARIUS RÂNDUNICA

„Ne bucurăm că suntem astăzi împreună la o dezbatere publică de această dată pe un proiect de lege extrem de ambițios, iar eu îmi permit să spun că vorbim de un proiect de lege care demonstrează încă o dată că PSD își respectă toate angajamentele pe care și le-a asumat în campaniile electorale. Vorbim de legea pensiilor, o lege care se adresează celor peste 5 milioane de pensionari din România, o lege la care dna ministru alături de domnii secretari de Stat, alături de sindicate au muncit foarte mult în ultima perioadă. Și spunem noi că proiectul care este astăzi prezentat de dl secretar de stat și dați-mi voie să-i spun „Bine ați venit la Botoșani, dl secretar de stat Rândunică. Ne bucurăm că ați ales ca prima voastră întâlnire să fie aici la noi la Botoșani”,  a declarat senatorul Doina Federovici, preşedintele PSD Botoşani.

„Vă mulțumesc pentru participare, vreau să vă spun că m-am consultat cu toți colegii mei parlamentari dacă să facem această invitație ținând cont de importanța acestui proiect legislativ care își propune ca o dată pentru totdeauna credem noi să așezăm sistemul de pensii așa cum trebuie conștienți fiind de foarte multe modificări care au apărut asupra legii de bază și mai mult decât atât de modul în care în 2010 a fost adoptată pe repede înainte această lege fără consultări publice”,  completat deputatul Marius Budăi.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata