Nou termen de dare în funcțiune a primului tronson din ruta alternativă Suceava-Botoșani

0 407

Iunie 2022 este  noul termen de dare în funcțiune a tronsonului nr.1 din ruta alternativă Suceava-Botoșani, pe strada Apeductului. 

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat că în prezent se lucrează la tronsonul nr. 1 al rutei alternative Suceava – Botoșani, între Podul de peste râul Suceava, până la intersecția cu Calea Unirii, pe strada Apeductului.

”Lucrările avansează destul de bine la devierea conductelor de termoficare, pe care o vom termina în acest an. Canalizarea pluvială este în curs de finalizare”, a  declarat Ion Lungu, potrivit Obiectiv de Suceava.

Conform acestuia, se lucrează și la tronsonul de stradă propriu-zisă.  Chiar dacă finanțarea este asigurată, din păcate, acest tronson nu va fi finalizat în acest an, așa cum se intenționa, în special din cauza lipsei forței de muncă.

Deși finanțarea este asigurată, nu avem datorii și banii sunt în cont, lipsa forței de muncă calificată și-a spus cuvântul. Sperăm totuși să turnăm un strat de asfalt în acest an, dacă ne va permite vremea.

Noul termen de finalizare este stabilit pentru data de 30 iunie 2022. Importantă este și calitatea lucrărilor. Trebuie să ne grăbim încet. Vom face presiuni la constructor să respecte noul termen”, a mai declarat primarul Sucevei.

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata