Noi membri în organizația municipală AUR Botoșani: „Dorința de a face o schimbare…”

0 390

AUR Botoșani continuă schimbările de la vârful partidului. Joi au fost prezentați o parte din noii membri ai organizației municipale. Potrivit datelor prezentate organizația municipală a înființată luni, 5 februarie, iar președinte a fost desemnat Mihaela Stoiciuc Vasilică, aceasta fiind și vicepreședinte a partidului la nivel județean. Biroul municipal este format din vicepreședinții Raluca Navinov, antreprenor, Costel Ostafi, antreprenor și fost director de agenție bancară, Alois Baur, șef birou vamal, Marian Voinescu, profesor, Eduard Corduneanu, șef Serviciu Intervenții Edilitare în cadrul Direcției de Servicii Publice Botoșani si Mihaela Lazăr, secretar.

„Luni, 5 februarie, în cadrul ședinței de la municipiu s-a înființat Organizația Municipală a AUR Botoșani. A fost desemnat un președinte în calitatea doamnei Mihaela Stoiciuc. Să vă prezint și Biroul Central Municipal, care este format din vicepreședinți. Primul dintre ei ar fi Raluca Navinov, de profesie antreprenor, domnul Costel Ostafi, antreprenor și fost director BRD, Alois Baur, șef Birou Vamal, Marian Voinescu, profesor, Eduard Corduneanu, șef de Serviciu Intervenții Edilitare în cadrul Direcției de Servicii Publice Botoșani, iar ca secret doamna Mihaela Lazăr, care este practician în insolvență”, a declarat Ciprian Ignătescu, ce a coordonat până acum organizația municipală.

A vrut să se prezinte și Costel Ostafi, antreprenor, enumerând motivele ce l-au făcut să facă pasul spre politică.

„Am simpatizat de mult timp cu valori pe care le are și AUR, iar în momentul acesta am decis să fac pasul și să intru și eu în politică cu dorința de a face o schimbare. În momentul acesta o parte din ele sunt în derulare, cum ar fi infrastructura, doar că este mult de lucru. În ceea ce privește administrația este de lucru ca să avem oameni competenți, pentru că de multe ori alegerile sau persoanele care ajung în anumite poziții sunt alese politic. Astfel că, noi acum căutăm să punem în valoare oamenii care au o anumită experiență în anumite domenii și pot să vină cu niște propuneri experte în domeniile respective. Aici ar trebui să lucrăm…”, a declarat Costel Ostafi

Legat de intențiile de candidatură la alegerile de anul acesta membrii AUR au anunțat că o eventuală listă va fi făcută publică la o conferință de presă ulterioară.

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata