Noi investiții în comuna Mihălășeni – Sistem de management integrat, sală de sport modernă și iluminat public

0 749

Noi investiții în comuna Mihălășeni. Primarul Claudiu Chelariu nu omite nici o oportunitate de a atrage finanțări pentru modernizarea infrastructurii locale și îmbunătățirea serviciilor publice.

Săptămâna trecută a mers la Ministerul Dezvoltării, Administrația Fondului pentru Mediu și Compania Națională de Investiții, parcurgând diferite etape ale unor proiecte privind sistemul de management integrat, construirea unei săli de sport moderne și eficientizarea iluminatului public.

„Cele trei obiective însumează peste 3,5 milioane de lei și vor completa proiectele majore pentru dezvoltarea comunei Mihălășeni. Voi fi alături de cetățeni și prin toate proiectele pe care le vom implementa vom dezvolta comunitatea noastră „, a spus primarul Claudiu Chelariu.

Alaturi de primarul comunei Mihălășeni este mereu și senatorul Lucian Trufin, sprijinindu-l in toate demersurile pe care le face.

Buna cunoaștere a nevoilor comunității, promptitudinea și munca în echipă sunt esența performanței administrative. Domnul Claudiu Chelariu demonstrează constant acest echilibru, transpus prin atenția acordată deopotrivă infrastructurii, educației și coeziunii sociale. Îl felicit pentru întreaga activitate și reiterez că fiecare demers în folosul cetățenilor va avea susținerea mea!” a declarat senatorul Lucian Trufin.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata