parlamentare sus
achitei top

Noi contre politice pentru lucrarile de la Teatrul Mihai Eminescu

0 596

Discuţiile pe marginea lucrărilor de la Teatrul Mihai Eminescu au fost prezente şi în şedinţa de Consiliu Local  de joi. Viceprimarul Cosmin Andrei susţine că are informaţii potrivit cărora municipalitatea nu a trimis documentele solicitate de Compania Naţională de Investiţii (CNI).

psd parl jos

„Aș vrea să ridic o problemă. Din informațiile pe care le am nu a fost completată documentația tehnică înaintată către CNI pentru a putea fi putea fi făcută documentaţia pentru a fi aprobați indictorii tehnico-economici. Aici trebuia să facem o defalcare a cheltuielilor și trimiterea documentației așa cum a cerut-o Ministerul Dezvoltării. Înțeleg că nu s-a făcut și suntem împiedicați în continuarea acestui proiect tocmai din cauza inactivității noastre şi fac o solicitare colegilor să trimită acele documente. Dacă mă pot implica şi eu şi vă pot ajuta cu ceva am toată deschiderea” ,  a declarat Cosmin Andrei.

Replica nu a întârziat să apară din partea primarului Cătălin Flutur . „Am depus la CNI de pe 18 ianuarie documentația cerută. Mai mult decât atât, după ce au analizat documentația au spus: „Vai, ce mult este, nu avem bani. Dv. aveți informații, eu vă dau purul adevăr”, a precizat Cătălin Flutur.

Cosmin Andrei a intervenit şi a precizat că va cere un punct de vedere scris din partea CNI care să certifice cel spuse de edil. „Da, eu o să vin cu documente. Dacă e așa cum spuneți dv. voi cere scris CNI-ului să ne răspundă că nu au bani. Eu am informații că nu s-au trimis documentele sau s-au trimis într-o formă greșită”, a completat viceprimarul municipiului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata