Nemultumiri la adresa Urban Serv semnalate de un ales local – VIDEO –

1 453

Unul dintre aleşii locali şi-a exprimat nemulţumirea cu privire la modul în care Urban Serv a intervenit pe străzi după prima ninsoare dar şi a modului în care se ridică gunoiul de la rampe.

„Sper ca aceste probleme să nu afecteze activitatea Urban Serv, nemulțumirea cetățenilor este foarte mare ținând cânt că în prima zi în care a nins nimeni nu s-a ocupat de deszăpezire. Constat cu plăcere că totuși ulterior, angajați ai Urban Serv au început să deszăpezească intersecțiile, chiar până la borduri, un lucru care ar trebui să fie generalizat și în celelalte intersecții. La fel, am niște plângeri din partea unor cetățeni, am mers la fața locului la asociația nr. 25 și nu numai, am văzut tot orașul. La locurile de colectare a gunoiului, vă spun cu toată sinceritatea, la anumite momente din săptămână locurile arată deplorabil. Vin cu solicitarea foarte clară adresată conducerii Urban Serv de a debloca situația în care se află orașul”, a spus Iulian Blaga, consilier local PNL.

VIDEO

1 Comentariu
  1. un platitor de taxe si impozite Spune

    Nemultumiri sunt la general dar cand ne vom civiliza sa nu aruncam gunoiul la intamplare vrem un mediu curat dar fara a ne implica ca cetateni stim sa aratam cu degetul dar pana acolo noi trebuie sa fim cei care sa luam atitudine cu cei ce nu respecta aceste lucruri elementare curanene si bun simnt .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata