Municipiul Botosani va ramane fara apa in luna noiembrie

0 381

Municipiul Botoşani va rămâne fără apă în luna noiembrie. Operatorul Nova Apaserv va efectua lucrările anuale la reţea, lucrări care vor duce la oprirea generală a apei. Albert Tănase, directorul executiv a societăţii, a anunţat oprirea apei la finalul şedinţei de Consiliu Judeţean de joi. Anunţul a fost înţeles greşit de Costică Macaleţi, preşedintele Consiliului Judeţean.
„Am lucrat şi eu în sistem şi ştiu ce înseamnă. Închidem pe tronsoane. Închizi de la Cimitirul Evreiesc şi faci parte de revizie până la Flămânzi şi pe Botoşani la fel. Nu închizi total că ne sare lumea în cap şi nu e cazul”, a susţinut preşedintele CJ.
Explicaţiile ce au lămurit situaţia au fost date de  Albert Tănase.
„Ne-au solicitat în acest sens şi cei de la Apele Române pentru a curăţa lacul de acumulare de la Bucecea şi au cerut un termen de 48 de ore dar am exclus această posibilitate, mai mult de 24 de ore nu se poate. Iar noi ne facem lucrările programate. Cel mai probabil oprirea generală va avea loc în noiembrie, când vom intra şi în post, să nu fie nunţi, exclus septembrie şi octombrie”, a spus Albert Tănase.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata