Munca și calitatea sunt răsplătite : Societatea Hidroplasto Botoșani este invitata la Târgul Bau 2019 din Munchen

0 413

Societatea botoșăneana Hidroplasto participa pentru a doua oară la Târgul Bau din Munchen.

„Suntem mandri sa va anuntam faptul ca firma botoşăneană Hidroplasto va participa si anul acesta la târgul BAU 2019 din Munchen, Germania Târgul are loc o dată la doi ani şi stabilește standardele în domeniul construcţiilor. BAU stabilește standarde atunci când vine vorba de calitate și cantitate şi este în Germania, un eveniment de lider în Europa, iar standardul global.

Prezenta la acest targ confirma interesul deosebit fata de piata germana si intentia de deschidere mai accentuata la nivel european.In standurile companiei , pe langa produsele consacrate , vor fi prezentate si cele mai noi produse marca Hidroplasto , unele fiind expuse in premiera.”, a declarat Cătălin Silegeanu, administratorul societăţii Hidroplasto.

Bau Munchen reprezinta cea mai importanta manifestare la nivel mondial in domeniul constructiilor si , in cateva cifre , inseamna o suprafata de expunere de 183.000 mp , 17 hale , 16 sectoare distincte si peste 250.000 de vizitatori care au trecut pragul Centrului Expozitional Messe Munchen . Conform datelor statistice puse la dispozitie de organizatori , mai mult de 72.000 de vizitatori vor veni din afara granitelor Germaniei.

Va asteptam asadar sa ne vizitati incepand cu 14 ianuarie pana pe 19 ianuarie in hala A1 , standul 139.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata