Moș Crăciun poate fi prezent la serbările copiilor, cu aprobarea conducerii școlii

0 307

Moș Crăciun poate participa la serbările organizate în grădinițe și școli, cu aprobarea conducerii unității de învățământ,

după cum a declarat pentru Edupedu.ro Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației: „Ordinul comun ME/MS prevede posibilitatea accesului în școli și grădinițe a persoanelor care nu au calitatea de elev sau angajat, în situații excepționale, cu aprobarea conducerii unității”.

Sorin Ion: Ordinul comun ME/MS prevede posibilitatea accesului în școli și grădinițe a persoanelor care nu au calitatea de elev sau angajat, în situații excepționale, cu aprobarea conducerii unității. Ori, tradiția lui Mos Crăciun cu siguranță poate fi considerată o situație excepțională. Excepțional de plăcută, de altfel.

Amintim că în acest an se pot organiza serbări dar fără fără părinți, după cum au declarat pentru Edupedu.ro surse din ministerul Educației. Ordinul comun al miniștrilor Educației și Sănătății, care prevede normele de organizare din școli în această perioadă, stabilește că părinții nu au acces în unitatea de învățământ decât în cazuri excepționale, punctuale.

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata