Misterul se adanceste in cazul triplei crime din Satu Mare, dupa audierea unui suspect originar din Botosani

0 1.587

Polițiștii din Satu Mare s-au mobilizat pentru a găsi un bărbat considerat suspect și cu posibile legături cu tripla crimă din localitatea Apa. Ei au reușit să îl identifice, însă, după audierea lui, misterul asasinatului mai degrabă s-a adâncit. Timp de câteva ore, polițiștii sătmăreni au căutat cu febrilitate un bărbat. El ar fi fost originar din Botoșani și nu și-ar fi justificat prezența în această zonă.

Surse au declarat pentru PresaSM că ar fi fost ridicat și un alt bărbat în zona Gării CFR din Cluj-Napoca, despre care se presupune că ar avea legătură cu tragedia de la Apa.

Reamintim că mai multe surse au declarat pentru PresaSM că ar exista deja un suspect principal în cazul triplului asasinat din comuna Apa. Din câte se pare, ar fi vorba despre un bărbat, în vârstă de circa 35 de ani, despre care ar exista informații că s-ar fi aflat vineri seara în municipiul Satu Mare.

Motiv pentru care polițiști în civil au descins în mai multe locații în care se cunoștea că principalul suspect obișnuia să le frecventeze. Potrivit acelorași surse, principalul suspect cunoștea familia Rentea destul de bine, fiind în casa victimelor de mai multe ori.

Principalul suspect are datorii și obișnuia să piardă sume importante la jocurile de noroc. Astfel, mobilul crimei ar fi inițial furtul, dar autorul ar fi fost prins de Viorica Apan (80 e ani) pe care a omorât-o într-un moment de panică.

Este important de precizat faptul că procurorul de caz Marius Iancu – de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, nu a putut confirma sau infirma această informație, din rațiuni operative, ancheta fiind extrem de sensibilă.

Ministrul de Interne, Carmen Dan. Aceasta a declarat că deja există un cerc de suspecți, iar prinderea autorului/autorilor este o chestiune de câteva ore.

”I-am cerut inspectorul general al Poliției Române să aloce toate resursele pentru a contribui substanțial la a ajunge la acel deznodământ pe care ni-l dorim cât mai repede de a prinde autorul/autorii. Este o echipă de specialiști de la București, care îi ajută pe colegii de la Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare. Vorbim de specialiști de la Institutul de Criminalistică și de la Direcția de Investigații Criminale, care dau tot suportul necesar”, a declarat Carmen Dan.

Surse au declarat pentru PresaSM că identificarea criminalului/criminalilor în cazul triplei crime de la Apa ar fi o chestiune de zile. Și asta pentru că polițiștii ar deține deja informații care ar putea duce la identificarea autorului/autorilor.

Mai mult decât atât, căile de ieșire din zonă sunt împânzite de camere video, după cum a spus fostul primar al comunei Apa, Mihai Apan. Iar criminalul/criminalii ar fi fost surprinși de camerele de supraveghere. Cu atât mai mult cu cât se cunoaște intervalul în care soții Gheorghe și Niculina Rentea au fost omorâți.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata