Ministrul Sănătății, mesaj sfidător pentru academicianul Leon Dănăilă: Fiecare pacient va fi tratat în funcţie de nivelul de urgenţă

2 1.834

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, i-a transmis academicianului Leon Dănilă, care are nevoie de o proteză de şold, că ”nevoile în sistemul de sănătate sunt foarte mari” şi că ”fiecare pacient va fi tratat în funcţie de nivelul de urgenţă”.

Aflată într-o vizită, la Timişoara, Ioana Mihăilă, a fost întrebată ce îi transmite academicianului Leon Dănilă care aşteaptă o proteză de şold, ea declarând că are toată compasiunea şi simpatia pentru toţi pacienţii.

Ioana Mihăilă a mai fost întrebată dacă ia în calcul urgentarea celor care au nevoie de operaţii, cum este cazul academicianului Leon Dănilă, ministrul Sănătăţii declarând că încurajează tratarea pacienţilor în funcţie de prioritatea medicală.

”Cred că fiecare pacient va fi tratat în funcţie de nivelul de urgenţă pe care afecţiunea o reprezintă, nu neaparat numele pacientului îl repreznită. Aşa că indiferent de cine este pacientul care are nevoie de asistenţă medicală, încurajez personalul medical şi managerii să trateze aceşti pacienţi în funcţie de prioritatea medicală pe care afecţiunea o reprezintă”, a mai declarat Ioana Mihăilă.

Academicianul Leon Dănilă se află pe lista de aşteptare a Spitalului Foişor din Capitală, pentru a primi o proteză de şold.

 

 

 

 

 

2 Comentarii
  1. un cetatean Spune

    USRU in frunte cu aceasta ministra ca nu-i pot spune doamna ,au o politica a lor de a duce la perzanie chiar disparitie a celor ce sunt pensionari. Acesti indivizi parca ar fi facuti in vitro nu nascuti de mamele lor . O rusine si un pericol pentru Romania acest partid de distrungatori si vanzatori de tara.

  2. Maria Spune

    E romanca ce nu se dezminte. E atat de plina de sine incat NU vede valorile tarii. Sau, si mai rau, nu vrea sa le vada.
    Nu ma mir. Recent, un bun prieten, medic de exceptie, director de spital , a avut o afectiune foarte grava si trebuia transportat cu avionul sau cu elicopterul si, culmea, erau defecte , desi cu o zi inainte, un parlamentar cu o banala indigestie a fost transportat „de urgenta” la Bucuresti cu unul dintre aparate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata