Ministrul Marius Budăi răspunde opozitiei: „Dacă vor ajunge vreodată la guvernare nici nu vă puteți imagina ce vor face!”

0 449

Într-o postare pe Facebook deputatul PSD Marius Budăi a ținut sa critice declarațiile unor membri ai opoziției, spunând ca masurile economice luate de aceștia, în eventualitatea în care vor ajunge la guvernare, vor lovi crunt în mai multe paturi sociale. Redam textul mai jos:

” După ce că e cald afară, Opoziția ne mai ține și în tensiune. În fiecare zi ne trezim cu speranță, doar-doar or catadicsi să anunțe vreun Program de Guvernare.
Noroc că periodic ne mai administrează câte un duș rece, probabil ca preludiu la ce va să urmeze dacă ar ajunge ei la guvernare.
Opoziția anunță ba că angajații de la privat vor trebui să lucreze și sâmbetele, ca pe vremea lu’ nea Nicu Ceaușescu(Dumnezeu să-l ierte!), ba că va supraimpozita angajații din IT, ba că ne mai gândim dacă mai aplicăm legea salarizării, ba că ne mai gândim dacă mai aplicăm legea pensiilor, ba că nu mai dau subvenții în agricultură(vezi anul 2016), ba că desființează PNDL, și multe altele. Și asta înainte să ajungă la guvernare.
Dacă vor ajunge vreodată nici nu vă puteți imagina ce vor face.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata