Ministrul Marius Budai îi răspunde lui Traian Băsescu : „Dezinformează din nou, așa cum a făcut tot timpul”

0 517

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a reaționat în direct, la România TV, după afirmațiile făcute de Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook, cu privire la creșterea pensiilor.

”Dacă nu ar fi problema atât de serioasă, și știți cu câtă aplecare ne gândim noi, PSD, la pensionari, practic ar fi de râs această chestiune. Același domn Băsescu care nu a avut nicio problemă să le taie pensionarilor cu veniturile cele mai mici, pensiile, acum nu mai poate de grija lor. Domnul președinte face ce a făcut tot timpul, adică minte prin omisiune. Nu spune că face raportarea la salariul mediu brut într-o perioadă în care contribuțiile angajatorilor nu erau introduse în salariul mediu brut, cu altă perioadă în care contribuțiile angajatorului sunt introduse în salariul mediu brut. Deci compară mere cu pere domnul președinte. Dezinformează din nou, așa cum a făcut tot timpul”, a declarat ministul Muncii, Marius Budăi, în direct la România TV.

Traian Băsescu a susținut pe pagina sa de Facebook că, ”raportat la pensia medie anuală, creşterea punctului de pensie nu a acoperit valoric indexarea”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata