Fed mare
Cos mare
Aldet

Ministrul Educației: Nu se pune problema înghețării anului școlar

0 159

Nu se pune problema înghețării anului școlar, anunță ministrul Educației, Monica Anisie, care a declarat că a primit un feedback pozitiv cu privire la lecțiile online și cursurile televizate, în contextul epidemiei de coronavirus. Monica Anisie a făcut un îndemn la calm și responsabilitate, într-o declarație pentru postul național de televiziune. ”Nu se pune problema înghețării anului școlar, Ministerul Educației nu ia în calcul o asemenea situație. Fac apel la calm și responsabilitate (…) Știu că în spațiul public circulă tot felul de informații, nu sunt adevărate (…) Rog societatea să se informeze numai din surse sigure”, a declarat Monica Anisie.

În ceea ce privește salarizarea profesorilor, ministrul a spus că salariile profesorilor se plătesc în continuare așa cum este prevăzut în lege.

În România, școlile au fost închise începând cu data de 11 martie. Ulterior, autoritățile au luat decizia ca școlile să rămână închise pe toată perioada de 30 de zile în care în România a fost decretată starea de urgență.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata