Mii de oameni au urmarit spectacolul oferit de Andra la Festivalul Floare Albastra la Ipotesti – FOTO – VIDEO –

0 573

Participare record sâmbătă seară la Festivalul Floare Albastră de la Ipoteşti. Sâmbătă seara a debutat o nouă ediţie a Festivalului Floare Albastră în comuna Mihai Eminescu. Organizat de Primăria şi Consiliul Local Mihai Eminescu, Festivalul a ajuns la XII -a ediţie şi are loc pe Stadionul „Luceafărul”.
Prima seară a fost seara tineretului iar cei aproximativ 10.000 de oameni au venit să o urmărească pe Doina Sulac şi Andra. „Timp de 12 ani de când se organizează Festivalul în seara de sâmbătă nu au fost atâţi de mulţi oameni ca în această seară. Vă mulţumesc în primul rând tuturor cetăţenilor comunei Mihai Eminescu care aţi avut plăcerea ca în această seară să fiţi alături de noi şi tuturor celor care aţi venit din alte localităţi. Cu siguranţă acest număr mare se datorează numelor sonore a celor ce vin în faţa dumneavoastră”, a spus Aneta Gireadă, primarul comunei Mihai Eminescu.  VIDEO ANETA GIREADA
„Timp de 12 ani încercăm de la an la an să facem acest Festival ca să treacă de graniţele judeţului şi nu numai atât. Împreună suntem puternici şi ca să fim puternici avem nevoie de dumneavoastră şi trebuie să ne sprijiniţi”, a fost mesajul lui Verginel Gireadă, iniţiatorul Festivalului.  VIDEO  VERGINEL GIREADA.

Spectacolul continuă duminică cu muzica populară. Manifestările vor începe la ora 12:00 iar pe scenă vor urca Nicu Mâţă, Daniela Condurache, Ion Paladi, Diana Sârbu, Dan Doboş, Ansamblul profesionist „Constantin Arvinte” Iaşi şi actorii Valentina Fatu şi Vasile Muraru. Tot duminică, în semn de respect, reprezentanţii intituţiei vor înmâna diplome pentru cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsnicie neîntreruptă.

VIDEO DOINA SULAC

VIDEO ANDRA

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata