parlamentare sus
achitei top

Mihaela Huncă intră în cea mai grea cursă electorală: „Candidez la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani”

0 381

Mihaela Huncă coordonator al Organizației Pro România Botoșani și-a anunțat oficial pe Facebook candidatura la Consiliul Județean. Redam mesajul mai jos:

psd parl jos

„Sunt născută în Botoşani, trăiesc în Botoșani şi sunt mândră că sunt botoşăneancă.

Candidez la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani pentru că m-am săturat ca, poate cel mai ofertant şi frumos judeţ al ţării, să fie marginalizat de zeci de ani de zile. Prin lipsa unei infrastructuri civilizate investitorii sunt alungaţi sau descurajaţi.

Candidez pentru a pune capăt promisiunilor deşarte aruncate în faţa botoşănenilor ani la rândul. Botoşaniul este leagănul geniilor culturii româneşti. Prin urmare, județul Botoșani are un potențial turistic extraordinar, dar, din păcate, conducătorii nu au făcut mai nimic pentru a promova acest județ. Fie că e vorba de turismul cultural, ecumenic, ecologic sau orice alt fel, în Botoșani niciunul nu este exploatat corespunzător.

Ştiu ce am de făcut şi am şi experienţa necesară.

A venit vremea ca proiectele majore din infrastructură din Botoşani, drumuri, aducţiune de apă, canalizare, extinderea rețelei de gaz, să fie finalizate şi după caz chiar începute, pentru a ne putea dezvolta pe toate planurile: cultură, educaţie, sănătate, sport, economie și agricultura.

Botoşani merită mult mai mult. Botoşani merită conducători cărora să le pese cu adevărat de oameni. Am decis să îmi pun toată experiența mea profesională și politică în slujba locuitorilor județului Botoșani, oameni harnici și inimoși cu care deseori m-am întâlnit.

Noi suntem PRO România și ținem doar cu România!”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata