Aldet

Mihaela Hunca: Deschid în judeţul Botoşani lista de susţinători ai lui Mircea Diaconu la preşedinţia României!

0 253

Mihaela Huncă-deputat ProRomânia din Botoşani:  Deschid în judeţul Botoşani lista de susţinători ai lui Mircea Diaconu la preşedinţia României! Ca un lucru firesc, Pro România sprijină un candidat independent la Palatul Cotroceni.
Încă de la primul congres al Pro România, partidul a stabilit ca strategie un nou mod de a face politică.
“Pro România va sprijini întotdeauna proiectele, iniţiativele care pun pe primul plan cetăţenii şi bunăstarea lor, indiferent de formaţiunea politică din care fac parte cei care le propun. Noi facem o politică axată pe cetăţeni, pe nevoile şi dorinţele lor! De aceea, ca un lucru firesc, PRO România a decis să sprijine candidatura independentului Mircea Diaconu la preşedinţia României”, declară deputatul Mihaela Huncă.
“Deschid în judeţul Botoşani lista de susţinători ai lui Mircea Diaconu la preşedinţia României! Haideţi să formăm împreună grupul susţinătorilor lui Mircea Diaconu! El poate fi preşedintele tuturor românilor indiferent din ce partid fac parte. Aşadar, indiferent de covingerile politice, îi aşteptăm alături de noi pe toţi cei care vor un preşedinte independent, un preşedinte pentru toți românii”, a încheiat deputatul botoșănean.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata