Mihaela Huncă, deputat Pro România: „Unul dintre amendamentele importante al Partidului Pro România va fi acela de a înființa și dota cabinete de medicină școlară”

0 890

Deputatul Mihaela Huncă va veni cu mai multe amendamente la proiectul bugetului de stat dorind ca subvenția de milioane de euro pe care o primesc anual partidele cu grup constituit în Legislativ să fie redirecționată spre înființarea de cabinete școlare. Astfel potrivit acesteia ar putea fi infiintate 3.980
de cabinete medicale școlare pentru ca în România, din 6.100 de unități de învățământ cu personalitate juridică doar 2.120 au cabinete de medicină școlară. ”În ultima perioadă ați văzut, am avut epidemie de gripă, au fost fel de fel de recomandări. Începând de la aceea ca profesorii să facă triajul într-o unitate de învățământ, până la aceea de a lua o anumită vitamină, putem să-i spunem vitamina Dragnea. Nu cred că acestea sunt rezolvările pentru copiii noștri și atunci unul dintre amendamentele importante al Partidului Pro România va fi acela de a înființa și dota cabinete de medicină școlară în toate unitățile de învățământ cu personalitate juridică” a explicat Mihaela Huncă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata