Fed mare
Cos mare
Aldet

Mihaela Huncă, deputat Pro România: „Românii nu mai trebuie să cadă niciodată victime minciunii, demagogiei sau intereselor politice!”

0 172

Mihaela Huncă, deputat Pro România: Românii nu mai trebuie să cadă niciodată victime minciunii, demagogiei sau intereselor politice! Pro România continuă pe drumul stabilit de alegători: rămânem singurul partid care face în România altfel de politică: una bazată pe respect și aplecată spre oameni!

 

 

Ați venit și vă așteptăm în număr mare alături de noi pentru că în Pro România plecăm de la nevoile reale ale românilor pe care le punem deasupra tuturor intereselor politice. Avem nevoie acum, mai mult ca oricând, de o reformă profundă şi fără compromisuri a stângii, care să îi dea şansa de a se reafirma ca opoziţie şi alternativă serioasă, capabilă să îi apere pe oamenii obişnuiţi de efectele crizei şi ale proastei guvernări. PRO România îşi propune să fie promotorul reformei stângii moderne pro-europene în perioada 2020-2024. ProRomânia se consolidează ca proiect politic de centru stânga, pro european, pro dezvoltare,” declară deputatul Mihaela Huncă.

Vom face o opoziție civilizată și fără compromisuri, pentru reducerea inegalităților, dezvoltare mai echilibrată, reformă administrativă și constituțională, schimbarea sistemului fiscal, canalizarea principalelor resurse publice către educație, sănătate, infrastructură și protecția mediului. Vom colabora punctual cu alte forțe politice dacă vor susține proiectele pe care noi le promovăm sau dacă au inițiative de reformă benefice întregii societăți. Cum am spus, nu vom accepta niciodată ca românii să mai cadă victime minciunii, demagogiei sau intereselor politice! Prin urmare, ProRomânia selectează si va susține candidatii proprii la alegerile locale si parlamentare, iar principalele criterii de selecție sunt competența profesională , capacitatea de promovare și implementare a unor proiecte publice de dezvoltare si integritatea. De asemenea, parlamentarii ProRomânia vor susține prin vot pentru anul 2020 revenirea la alegerea presedinților de consilii județene de către consilieri pentru că nu dorim schimbarea baronilor PSD cu baronii PNL și alegerea primarilor din doua tururi de scrutin pentru a da o șansă și acelor candidați care nu se bazează doar pe aparatul de partid. În data de 8 februarie ProRomania va organiza la Bucuresti Convenția Națională pentru prezentarea și punerea în dezbatere publică a Manifestului Politic al ProRomânia pentru 2020-2024, document care va contine proiectele și acțiunile considerate fundamentale pentru dezvoltarea României.

Vă aștept cu drag alături de noi: numai împreună suntem ProRomânia și ținem doar cu România!

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata