parlamentare sus
achitei top

Mihaela Huncă deputat Pro România: “Este necesară reluarea activităţilor sportive cu participarea întregii comunități pe plan local începînd cu data de 15 iunie”

0 181

Mihaela Huncă deputat Pro România:

psd parl jos

“Este necesară reluarea activităţilor sportive cu participarea întregii comunități pe plan local începînd cu data de 15 iunie, în baza unui plan de măsuri care să asigure sănătatea tuturor participanţilor”

Sportul din întreaga lume are de suferit în perioada pandemiei de coronavirus, însă multe țări fac pași importanți pentru reluarea competițiilor. La fel trebuie să facă şi România, mai ales după această perioadă îndelungată în care sportul a încetat să existe din cauza Covid 19. Prin urmare, noua Comisie specială pentru elaborarea, modificarea și completarea propunerilor legislative in materia sportului organizat in România a elaborat un plan de măsuri care are ca scop începerea activităților sportive cu participarea întregii comunități pe plan local (practicanți, sportivi, personal din domeniu, spectatori, personal suport, și alții).
“Consider că este este imperios necesar să dezmorţim activitatea sportivă. Odată ce aceste măsuri vor fi stabilite şi respectate în comunităţile locale din România, sportul va putea fi practicat în condiţii de maximă siguranţă. Aşa cum am mai spus, un stat care nu se ocupă de domeniul sportului rămâne un stat bolnav, iar pentru orice țară, realizările în domeniul sportului reprezintă o carte de vizită”, a precizat deputatul Pro România.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata