parlamentare sus
achitei top

Mihaela Huncă, deputat Pro România: „Am votat în Camera Deputaților pentru dublarea alocației pentru copii”

0 141

Mihaela Huncă, deputat Pro România :
Am votat în Camera Deputaților pentru dublarea alocației pentru copii. Guvernul nu mai poate amâna hotărârea Parlamentului. Copiii și familiile românilor au nevoie de bani acum , mai mult decât oricând!

psd parl jos

Veste bună pentru copiii și părinții din România! Dublarea alocaţiilor, a intrat în linie dreaptă după ce Parlamentul a respins amânarea introdusă de Guvern.
De dublarea alocaţiei beneficiază copiii între 2 şi 18 ani, sumă care ajunge la 300 de lei, respectiv la 600 de lei pentru copiii cu handicap.

“Românii au fost și sunt în continuare greu încercați în acestă perioadă. De aceea dublarea alocațiilor pentru copii trebuie făcută acum și nu după datele fanteziste propuse de guvernul Orban. Dacă în educație nu s-au investit bani și sistemul este subfinațat, trebuie să ne gândim la copii și să investim în viitorul lor. Prin votul din Camera Deputaților l-am oprit pe Ludovic Orban să sfideze sute de mii de copii români care trăiesc de pe o zi pe alta. În România aproximativ 21,5% dintre copiii au condiții materiale extrem de precare, acest procent reprezentând cea mai ridicată rată din Uniunea Europeană. Acești copii adorm flămânzi”, a precizat deputatul Mihaela Huncă.
În mai 2015 parlamentarii PNL au propus dublarea alocațiilor. Președintele Iohannis a promulgat imediat legea și guvernul Victor Ponta a alocat banii necesari, chiar dacă nu erau atunci prevăzuți în buget.
“Copiii nu trebuie să sufere și să devină victimele politicienilor liberali care nu știu să gestioneze resursele țării. Consider că PNL dă dovadă de ipocrizie, meschinărie și mă bucur că încă o dată am reușit în Parlament să împiedicăm sacrificarea viitorului țării pentru jocuri politice”, a încheiat deputatul botoșănean Pro România.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata